• "Uw partner als het om heftrucks gaat"

  • "Uw partner als het om heftrucks gaat"

  • "Betrouwbaar. Kwaliteit. Waar voor uw geld"

  • "Betrouwbaar. Kwaliteit. Waar voor uw geld"

  • "Als het om Service gaat"

Reconditionering batterijen

Hefttruck batterijen: Offringa verlengt de levensduur van uw kostbare investering

De batterij (of accu) van uw elektrische heftruck of magazijntruck is letterlijk het hart van de machine. De kosten van de batterij kunnen oplopen tot een fors gedeelte van de totaalinvestering. In principe kan een batterij lang meegaan, maar dan moet de batterij op de juiste wijze worden opgeladen en regelmatig worden gecheckt en onderhouden. Als u bij Offringa een heftruck leaset of huurt, dan wordt dit natuurlijk automatisch gedaan.

 

Batterij testen

Een heftruck batterij kan bij verkeerd gebruik zo maar twee of drie jaar eerder dan gebruikelijk er de brui aan geven. Naast het reguliere onderhoud kan Offringa de levensduur bewaken door de batterijen grondig te testen. In de werkplaats hebben wij een speciaal gedeelte voor het testen en onderhoud van batterijen. Dit gedeelte voldoet natuurlijk aan alle eisen zoals die aan een oplaadruimte worden gesteld, zoals een goede afzuiginstallatie.

Uw batterijen worden getest op verwachte restcapaciteit en conditie. Aan het einde van de test ontvangt u een testrapport met advies.

 

Reconditioneren

Offringa werkt nauw samen met Midac, een vooraanstaande Europese producent van (tractie)batterijen en oplaadinstallaties. Midac zorgt ervoor dat de technische dienst van Offringa altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen, zodat wij maximaal rendement uit de batterijen van onze klanten kunnen halen.

Het is soms mogelijk om een batterij aan het einde van de levensduur nog van extra draaiuren te voorzien door deze te reconditioneren. Als wij na de batterijtest constateren dat de batterij goed te herstellen is, dan kunnen we veelal de oude oplaad- en ontlaadwaarden terugbrengen. Daardoor wordt het rendement op uw investering behoorlijk verhoogd!

Offringa Heftrucks

0527 - 274724

Wij zullen u bellen

Laat hier uw naam en telefoonnummer achter, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.

<h4>offringaheftrucks.nl sitemap:</h4> <a href="https://www.offringaheftrucks.nl/home">Home</a><br /> <a href="https://www.offringaheftrucks.nl/">Producten</a><br /> -<a href="https://www.offringaheftrucks.nl/producten_1566">Mitsubishi</a><br /> -<a href="https://www.offringaheftrucks.nl/liftm">LiftM</a><br /> <a href="https://www.offringaheftrucks.nl/support-service">Support - service</a><br /> -<a href="https://www.offringaheftrucks.nl/onderdelen">Onderdelen</a><br /> -<a href="https://www.offringaheftrucks.nl/onderhoudscontracten">Onderhoudscontracten</a><br /> -<a href="https://www.offringaheftrucks.nl/bandenservice">Bandenservice</a><br /> -<a href="https://www.offringaheftrucks.nl/garantiesenleveringen">Garanties en leveringen</a><br /> -<a href="https://www.offringaheftrucks.nl/financieringenlease">Financiering en lease</a><br /> -<a href="https://www.offringaheftrucks.nl/vebit-keuringen">VA keuringen</a><br /> -<a href="https://www.offringaheftrucks.nl/opleidingen">Heftruckcertificaat</a><br /> -<a href="https://www.offringaheftrucks.nl/service-onderweg">Service onderweg</a><br /> -<a href="https://www.offringaheftrucks.nl/verhuur">Verhuur</a><br /> -<a href="https://www.offringaheftrucks.nl/reconditionering-batterijen"><b>Reconditionering batterijen</b></a><br /> -<a href="https://www.offringaheftrucks.nl/transport">Transport service</a><br /> -<a href="https://www.offringaheftrucks.nl/interne-monteurstrainingen">Interne monteurstrainingen</a><br /> <a href="https://www.offringaheftrucks.nl/voorraad">Voorraad</a><br /> -<a href="https://www.offringaheftrucks.nl/diesel-heftrucks">Diesel Heftrucks</a><br /> -<a href="https://www.offringaheftrucks.nl/lpg-trucks">LPG trucks</a><br /> -<a href="https://www.offringaheftrucks.nl/elektro-trucks">Elektro trucks</a><br /> -<a href="https://www.offringaheftrucks.nl/magazijn-trucks">Magazijn trucks</a><br /> -<a href="https://www.offringaheftrucks.nl/voorzetapparatuur-">Voorzetapparatuur </a><br /> -<a href="https://www.offringaheftrucks.nl/inruilformulier">Inruilformulier</a><br /> <a href="https://www.offringaheftrucks.nl/contact">Contact</a><br /> -<a href="https://www.offringaheftrucks.nl/contactgegevens">Contactgegevens</a><br /> -<a href="https://www.offringaheftrucks.nl/contactformulier">Contactformulier</a><br /> -<a href="https://www.offringaheftrucks.nl/belmijterug">Bel mij terug</a><br /> -<a href="https://www.offringaheftrucks.nl/dealers">Dealers</a><br /> -<a href="https://www.offringaheftrucks.nl/privacy">Privacy</a><br /> -<a href="https://www.offringaheftrucks.nl/https://tritex.ecmanage.nl/offringa">Login kleding </a><br /> <a href="https://www.offringaheftrucks.nl/routebeschrijving">Route</a><br /> <a href="https://www.offringaheftrucks.nl/acties">Acties</a><br /> -<a href="https://www.offringaheftrucks.nl/mitsubishi-fb18ant">Mitsubishi FB18ANT</a><br /> <a href="https://www.offringaheftrucks.nl/zoekresultaten">Zoekresultaten</a><br />