Tijdelijke uitbreiding nodig? Pieken opvangen? Heftruck huren!

Heeft uw bedrijf tijdelijk behoefte aan een heftruck of extra ondersteuning voor een specifiek project? Bij Offringa BV bieden we flexibele huuropties voor Mitsubishi heftrucks. Elektrische heftrucks, diesel of lpg; heftrucks voor binnen, buiten, ruw terrein of een chemische omgeving; bij ons huurt u de juiste heftruck voor uw werkzaamheden en omstandigheden. Voor korte periodes tot langdurige projecten, wij hebben de perfecte oplossing voor uw interne transportbehoeften. Ontdek meer over onze heftruckverhuur of vraag direct uw offerte aan.

 

Flexibele huuropties voor Mitsubishi heftrucks

Bij Offringa BV ondersteunen we bedrijfstakken waarin seizoensinvloeden of specifieke gebeurtenissen een grote impact hebben op het interne transport. Bij ons kunt u de (extra) heftruck huren die u nodig heeft, en dat voor de duur die u wenst. Zo heeft u altijd de juiste transportmiddelen voor het oogstseizoen, een uitverkoop, bedrijfsverhuizing of elk ander incidenteel evenement.

 

Daarom een heftruck huren bij Offringa BV

Bij Offringa BV bieden we een ruime keuze aan goed onderhouden Mitsubishi heftrucks en magazijntrucks in de heftruckverhuur. Wilt u bijvoorbeeld een wendbare pallettruck, een stapelaar of een krachtige dieseltruck, dan kunnen wij u zeker verder helpen. ‘Verder helpen’ is eigenlijk een understatement; wij ontzorgen u volledig bij het huren van uw heftruck, van advies in het kiezen van een heftruck tot en met keuringen en onderhoud. Ook over het transport van uw huurheftruck hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij brengen en halen uw tijdelijke uitbreiding graag met onze eigen vrachtwagen.

 

Voordelen van Huren bij Offringa BV:

  • Flexibele huuropties die meebewegen met uw bedrijfsbehoeften.
  • Geen grote investering vereist voor de aanschaf van een heftruck.
  • Ruime keuze in goed onderhouden Mitsubishi heftrucks en magazijntrucks.
  • Deskundig advies van uw heftruckverhuurder.
  • Levering en terugname op maat met onze vrachtwagen.
  • Korte en langlopende huurperiodes beschikbaar.

 

Mitsubishi heftruck huren: zo werkt het

Bij het huren van een Mitsubshi heftruck heeft u diverse keuzeopties:

 

  • Type heftruck / transportmiddel: kies een diesel-, lpg of elektrische heftruck, een reachtruck of een pallettruck.
  • Hefvermogens van onder de 2000 kilogram tot boven de 5000.
  • Hefhoogten van 3 meter tot 5,5 meter of meer.
  • Opties: voeg een sideshift, kantelaar en/of vorkensteller toe aan uw huurheftruck.

 

Daarnaast kunt u aangeven of wij het transport voor u kunnen verzorgen en wat uw gewenste huurperiode is. Na het invullen van uw gegevens en eventuele vragen of opmerkingen kunt u de aanvraag versturen. Uit onze verhuurvloot selecteren we de heftruck die aan uw eisen en wensen voldoet, en sturen u een persoonlijk aanbod voor het huren van uw heftruck.

 

Soepele transportprocessen met Offringa BV

Waarom een grote investering doen als u tijdelijke uitbreiding van hef- en transportcapaciteit nodig heeft? Bij Offringa BV staan wij klaar om uw interne transportprocessen soepel te laten verlopen, ongeacht de duur van uw behoeften. Neem voor advies en antwoorden contact op met uw dichtstbijzijnde vestiging. We helpen u graag met heftruckverhuur op maat.