Heftruck kopen Groningen

Voor veel bedrijven in Groningen is de heftruck een onmisbaar instrument voor een soepele bedrijfsvoering. Wanneer u overweegt een heftruck aan te schaffen met een hefvermogen tussen 1.4 en 10 ton, hoeft u niet verder te zoeken dan Offringa BV. Als trotse officiële dealer van Mitsubishi Forklift Trucks presenteren wij een breed assortiment nieuwe en gebruikte Mitsubishi heftrucks. Kies voor een direct beschikbare diesel-, LPG- of elektrische heftruck, of stel uw eigen vorklift samen met onze handige configurator. Wij leveren de heftruck gratis bij u in Groningen af, voorzien van garantie en nieuwe VA-keuring. Dankzij uitgebreide garantie-opties, onderhoudscontracten en een heftruckservice kunt u altijd op uw materieel vertrouwen, wat er ook gebeurt. Voor het huren of kopen van een heftruck in Groningen bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Stel Mitsubishi heftruck samen

 

De perfecte heftruck voor uw taken

De zoektocht naar de perfecte heftruck voor uw Groningse bedrijf is begonnen. Maar waar moet u zoal op letten? Nog even los van het hefvermogen, de vorklengte en vele optisch raden we aan om te kijken naar de aandrijving. Iedere soort heftruck, elektrisch, diesel of LPG, heeft zo zijn eigen specifieke eigenschappen.

 

  • Elektrische heftrucks stoten geen schadelijke stoffen uit, werken vrijwel geruisloos en bieden soepele en precieze bediening, wat handig is bij het manoeuvreren in nauwe ruimtes of het hanteren van delicate ladingen. Daarnaast staan elektrische heftrucks in Groningen bekend om hun lagere operationele kosten, omdat ze geen brandstof verbruiken en minder onderhoud vergen. zijn ideaal voor binnen, maar ook voor (licht) buitengebruik in gebieden met strenge milieuregels.

  • Dieselheftrucks blinken uit in kracht, waardoor ze ideaal zijn voor zware toepassingen en ruwe terreinen. Dankzij de lange werkduur per tankbeurt, en de ruime beschikbaarheid van Diesel in Groningen, zijn deze heftrucks perfect voor intensieve werkschema's.

  • LPG-heftrucks bieden een uitstekende balans tussen kracht en flexibiliteit. Deze heftrucks kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt en hebben minder uitstoot dan hun diesel tegenhangers. Ze zijn uitermate geschikt voor buitengebieden met minder strikte milieuregels. Het bijtanken van LPG gaat snel en efficiënt. Wel raden we aan om te checken of LPG beschikbaar is in het gebied in Groningen waarin u de heftruck gebruikt.

 

Heftruck kopen in Groningen: nieuw of gebruikt?

Bij Offringa BV hebben we een uitgebreide voorraad aan zowel nieuwe als gebruikte heftrucks, die u kunt kopen vlakbij Groningen. Neem een kijkje in ons 'Voorraad'-menu om het aanbod te verkennen. Onze gebruikte machines zijn grondig geïnspecteerd en voorzien van garantie en een nieuwe VA-keuring. Alle informatie die u nodig heeft om de juiste vorklift te kiezen, zoals hefvermogen, hefhoogte, vorklengte, eventuele voorzetapparatuur, type bediening en banden, staat vermeld bij zowel nieuwe als gebruikte heftrucks. Wilt u vanuit Groningen een nieuwe heftruck kopen die precies aan uw wensen en eisen voldoet, ontdek dan onze handige heftruckconfigurator.

 

Uw eigen heftruck samenstellen

De behoeften heeft als het gaat om heftrucks zijn in Groningen, net als waar dan ook, voor ieder bedrijf uniek. Daarom bieden we de mogelijkheid om uw eigen heftruck online samen te stellen met onze heftruck configurator. Het werkt eenvoudig: begin met het kiezen van een diesel-, LPG- of elektrische heftruck met het juiste laadvermogen voor uw ladingen. Vervolgens kunt u stap voor stap uw gewenste opties selecteren, zoals:

 

  • Type mast (Simplex, Duplex of Triplex) en hefhoogte;
  • Bediening en hydrauliek;
  • Voorzetapparatuur en vorken;
  • Cabine, verlichting en stoel;
  • Banden en eventuele extra opties zoals een achteruitkijkspiegel.

Indien u hulp nodig heeft of bepaalde opties mist, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via 0527-274 724.

 

Volledige heftruckservice vlakbij Groningen

Bij Offringa BV gaat de service verder dan alleen de verkoop van gebruikte en nieuwe heftrucks. U kunt bij ons ook vanuit Groningen een heftruck huren, zowel voor een korte periode als een langere termijn. Als aanschaf wel binnen uw bereik ligt, maar uw budget krap is, bekijk dan onze financierings- en leaseopties. Verder bieden we verschillende garantie-opties en stellen we graag een op maat gemaakt onderhoudscontract voor u op. Ons deskundige team van gecertificeerde monteurs komt naar Groningen om uw heftruck te onderhouden en zonodig repareren, zodat deze altijd optimaal presteert en minimale stilstandtijd heeft.

 

Uw productieve toekomst begint hier

Bij Offringa BV zijn we toegewijd om voor uw bedrijf in Groningen de beste heftruck te leveren. Bestel uw heftruck online, of bel met onze vestiging in Oosterwolde (vlakbij Groningen) om de mogelijkheden voor uw heftruck te bespreken. Bereid u voor op een efficiënte en productieve toekomst met Offringa BV!