Heftruck kopen

In de industrie, landbouw en logistiek is de heftruck een onmisbaar bedrijfsmiddel. Als u op het punt staat een Mitsubishi heftruck te kopen van 1.4 tot 10 ton, kijk dan bij Offringa BV. Als officiële dealer van Mitsubishi Forklift Trucks hebben we een breed assortiment nieuwe en gebruikte heftruck. Kies een kant-en-klare diesel-, LPG- of elektrische heftruck, of gebruik onze handige calculator om uw eigen vorklift samen te stellen. We leveren uw heftruck gratis bij u af. Met uitgebreide garantiemogelijkheden, onderhoudscontracten en heftruckservice zorgen we dat uw materieel u nooit in de steek laat. Met locaties in Creil (Flevoland), Coevorden (Drenthe) en Oosterwolde (Friesland) zijn we altijd dichtbij.

 

Welke heftruck heeft u nodig?

Bij het kiezen van een heftruck is het belangrijk om de juiste capaciteit voor uw ladingen te kiezen. Daarnaast is het goed om alvast uw voorkeur te bepalen voor de aandrijving: elektrisch, diesel of LPG. 

 

Elektrische heftrucks

De meestgekozen aandrijving voor binnengebruik en buitengebieden met strenge milieuregels. Tijdens het gebruik worden er geen stoffen uitgestoten en ze werken vrijwel geruisloos. De soepele en precieze bediening is handig bij het manoeuvreren in nauwe ruimtes of het hanteren van delicate ladingen. Ook de lagere operationele kosten kunnen een reden zijn om voor een elektrische heftruck te kiezen, omdat ze geen brandstof nodig hebben en minder onderhoud vereisen.

 

Dieselheftrucks

Dieselheftrucks staan bekend om hun krachtige motoren en uitstekende trekkracht, waardoor ze ideaal zijn voor zware toepassingen en ruwe terreinen. Ze kunnen snel worden bijgetankt, in tegenstelling tot elektrische heftrucks die moeten worden opgeladen. Over het algemeen kennen ze ook een langere werkduur per tankbeurt, waardoor ze geschikt zijn voor intensieve werkschema's.

 

LPG-heftrucks

LPG-heftrucks bieden een goede balans tussen kracht en flexibiliteit. Ze kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt en hebben minder uitstoot dan dieselheftrucks. Dat maakt ze geschikt voor gebieden met minder strikte milieuregels. Het verwisselen van een LPG tank gaat eveneens snel en efficiënt. 

 

Heftruck kopen: nieuw of gebruikt?

Bij Offringa BV hebben we een grote voorraad gebruikte en nieuwe heftrucks te koop. Kijk in het hoofdmenu bij ‘Voorraad’ om ons aanbod te bekijken. Bij de meeste gebruikte machines staat vermeld hoeveel werkuren ze erop hebben zitten. Verder worden ze altijd geleverd met garantie en nieuwe VA-keuring. Bij zowel de nieuwe als gebruikte heftrucks staat alle info die u nodig heeft om de juiste heftruck te kiezen, zoals het hefvermogen, de hefhoogte, de vorklengte, eventuele voorzetapparatuur, het soort bediening en het soort banden. Zit er niet precies bij wat u zoekt? Geen probleem: met onze heftruckconfigurator stelt u helemaal uw eigen heftruck samen.

 

Custom heftruck kopen: gebruik de configurator

Of het nu gaat om landbouw, logistiek of industrie, ieder bedrijf is uniek. Ieder bedrijf heeft dan ook unieke wensen en behoeften wat betreft de heftruck(s). Daarom bieden we bij Offringa de mogelijkheid om uw eigen heftruck samen te stellen. Dit doet u eenvoudig online met de heftruck configurator. Als startpunt kiest u een van de diesel-, LPG- of elektrische heftrucks met het juiste laadvermogen voor uw ladingen. Vervolgens kiest u stap voor stap uw gewenste opties:

 

  • Type mast (Simplex, Duplex of Triplex) en hefhoogte;
  • Bediening en hydrauliek;
  • Voorzetapparatuur en vorken;
  • Cabine, verlichting en stoel;
  • Banden en eventuele opties als achteruitkijkspiegel.

 

Als u al uw opties heeft gekozen, verschijnt er een overzicht met prijsberekening op uw scherm. Deze kunt u downloaden als pdf om intern te bespreken en als u wilt, nemen we contact met u op om de bestelling rond te maken. Komt u er niet uit of mist u bepaalde opties, bel ons dan gerust op 0527-274 724.

 

De complete heftruckservice van Offringa BV

U kunt bij ons niet alleen gebruikte en nieuwe heftrucks kopen, u kunt ze ook huren. Groningen, Amsterdam, Almere, Rotterdam, Utrecht, Apeldoorn, Emmen of Hoogeveen of Emmeloord? Voor ons geen probleem! Dat is handig als u tijdelijk transportmateriaal nodig hebt. Wilt u toch liever kopen, maar laat uw budget dit niet toe? Kijk dan eens bij de opties voor financiering en lease. Hier houdt onze complete heftruckservice niet op. We bieden bijvoorbeeld diverse opties voor garantie en stellen graag een onderhoudscontract op maat voor u op. Ons deskundige team van gecertificeerde monteurs staat altijd klaar om ervoor te zorgen dat uw heftruck optimaal presteert en minimale stilstandtijd heeft. Bij Offringa BV bent u verzekerd van uitgebreide en betrouwbare ondersteuning bij de aankoop én gedurende de gehele levensduur van uw heftruck.