Elektrische heftruck

Efficiëntie, betrouwbaarheid en duurzaamheid zijn cruciaal bij het interne transport in ieder bedrijf. Het uitgebreide assortiment elektrische Mitsubishi heftrucks en magazijntrucks van Offringa Heftrucks biedt een veelzijdige en milieuvriendelijke oplossing voor al uw hefwerkzaamheden. Als toonaangevende leverancier van heftrucks begrijpen wij bij Offringa Heftrucks uw behoefte aan hoogwaardige oplossingen die zowel bijdragen aan uw productiviteit als aan een groenere toekomst. Tegelijk weten we dat transportbehoeften zowel tijdelijk als permanent kunnen zijn. Daarom kunt u bij ons, naast het kopen van een elektrische heftruck, ervoor kiezen om er een te huren. Beide regelt u eenvoudig online. Liever persoonlijk contact? Maak dan gerust gebruik van onze contactgegevens onderaan deze website.

 

Bekijk ons aanbod

 

Voordelen van een elektrische heftruck

Elektrische heftrucks bieden tal van voordelen ten opzichte van hun diesel- of LPG-aangedreven tegenhangers. Ten eerste zorgen ze voor een schonere werkomgeving doordat ze geen schadelijke uitlaatgassen produceren. Daarnaast zijn elektrische heftrucks energie-efficiënter. Zo dragen elektrische heftrucks bij aan het verminderen van uw ecologische voetafdruk, waardoor u kunt voldoen aan uw duurzaamheidsdoelstellingen. Ze hebben ook minder onderhoud nodig en bieden een stille en soepele bediening, wat het comfort en de veiligheid van uw personeel verbetert. 

 

Elektrische heftruck kopen

Wilt u investeren in een elektrische heftruck die volledig is afgestemd op uw specifieke behoeften? Wij hebben een grote voorraad nieuwe en gebruikte elektrische heftrucks van Mitsubishi Forklifts te koop. U heeft keuze uit diverse typen, hefvermogens en meer. Zit dé heftruck er niet bij? Stel dan uw eigen heftruck samen in onze handige heftruck-configurator. Selecteer stap voor stap uw gewenste opties, zoals het type mast, bediening, voorzetapparatuur, cabine en banden. Zodra u alle opties heeft gekozen, wordt er een overzicht met prijsberekening gegenereerd. U kunt dit overzicht downloaden als pdf om intern te bespreken. Indien gewenst nemen wij contact met u op om de bestelling af te ronden. Mocht u vragen hebben of bepaalde opties missen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via 0527-274 724.

 

Elektrische heftruck huren

Heeft u tijdelijk op korte termijn een elektrische heftruck nodig? Bij Offringa Heftrucks bieden we flexibele verhuuropties die perfect aansluiten bij uw tijdelijke behoeften. Of u nu een heftruck wilt huren voor een dag, een week, een maand of zelfs langer, wij hebben de oplossing voor u.

 

Zo werkt het

Maak voor het huren van een elektrische heftruck of ander intern transportmateriaal gebruik van onze online prijscalculator. U heeft de keuze uit tientallen goed onderhouden Mitsubishi heftrucks en magazijntrucks, waaronder wendbare pallettrucks, stapelaars en krachtige dieseltrucks. Kies uw type machine, hefvermogen, hefhoogte en gewenste opties zoals sideshift, kantelaar en vorkensteller. We zorgen graag voor een snelle en efficiënte levering, maar u kunt ook kiezen om de elektrische heftruck zelf op te halen en terug te brengen. Vul uw gegevens in en ontvang spoedig uw persoonlijke prijsopgave. 

 

Uw partner in interne transportmiddelen

Offringa Heftrucks is uw betrouwbare partner voor zowel de aankoop als de verhuur van elektrische heftrucks. Als officiële dealer van Mitsubishi Forklifts bieden wij hoogwaardige producten en uitstekende service in heel Nederland. Ons deskundige team van gecertificeerde monteurs staat altijd klaar om ervoor te zorgen dat uw heftruck optimaal presteert en minimale stilstandtijd heeft. Of u nu wilt kopen of huren, wij bieden de ideale oplossing voor uw interne transportbehoeften in de industrie, landbouw en logistieke sector. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Offringa Heftrucks u kan helpen uw efficiëntie te verbeteren en uw bedrijfsresultaten te optimaliseren.