Heftruck in de regio Friesland kopen?

Onze expertise strekt zich uit over een uitgebreid assortiment Mitsubishi heftrucks, met hefvermogens variërend van 1.4 tot 10 ton. Bij Offringa Heftrucks BV vindt u een divers aanbod van zowel nieuwe als gebruikte heftrucks die voldoen aan al uw zakelijke vereisten in Friesland. Als erkende dealer van Mitsubishi Forklift Trucks bieden wij u de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid. De specialisten op onze locatie in Oosterwolde staan voor u klaar! Zo wordt het kopen of huren van een heftruck in Friesland een fluitje van een cent.

 

Stel Mitsubishi heftruck samen

 

Een nieuw of gebruikte hefruck in Friesland kopen?

Bij Offringa Heftrucks BV hebben we zowel nieuwe als gebruikte heftrucks beschikbaar voor bedrijven in Friesland. Onze gebruikte machines ondergaan grondige inspecties, zijn voorzien van garantie en worden geleverd met een nieuwe VA-keuring. Of u nu de voorkeur geeft aan nieuw of gebruikt, wij hebben de ideale heftruck voor uw onderneming in Friesland.

 

Maatwerk voor uw organisatie in Friesland

Bij Offringa Heftrucks BV geloven wij in maatwerk. Wij begrijpen dat elk bedrijf in Friesland unieke eisen heeft. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om uw eigen heftruck volledig aan te passen met behulp van onze intuïtieve configuratietool. U kunt kiezen tussen diesel, LPG of elektrische heftrucks en deze precies afstemmen op uw specifieke operationele behoeften.

 

Bij het kiezen van de juiste heftruck is het van essentieel belang om het type aandrijving te selecteren dat het beste past bij uw bedrijfsactiviteiten in Friesland.

 

  • Elektrische Heftrucks: Deze bieden een milieuvriendelijke, geruisloze werking en nauwkeurige bediening, wat ideaal is voor gebruik in krappe ruimtes en bij het hanteren van delicate ladingen in steden als Sneek. Bovendien dragen ze bij aan kostenbesparing en voldoen ze aan milieunormen.

  • Dieselheftrucks: Deze bieden ongeëvenaarde kracht voor zware toepassingen en ruig terrein in Leeuwarden, en ze kunnen lang werken op een enkele tank brandstof.

  • LPG-heftrucks: Deze bieden de perfecte balans tussen kracht en flexibiliteit, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik in Drachten, met minder uitstoot dan diesel.

 

Onze uitmuntende service

Onze betrokkenheid gaat verder dan alleen de aanschaf. Wij bieden heftruckverhuur voor zowel korte als langere termijnen in steden als Leeuwarden, Sneek en Drachten. Daarnaast hebben we diverse financierings- en leaseopties om aan uw budget te voldoen. Met uitgebreide garanties en op maat gemaakte onderhoudscontracten zorgen wij ervoor dat uw heftruck altijd in topconditie verkeert. Ons deskundige team staat klaar voor onderhoud en reparaties in Friesland, zodat uw bedrijfsvoering ongehinderd doorgaat.

 

Offringa Heftrucks in Friesland is er voor u!

Bij Offringa Heftrucks BV streven we ernaar om uw bedrijf in Friesland de beste heftruckoplossing te bieden. Plaats uw bestelling online of neem telefonisch contact met ons op. Bereid u voor op een efficiënte en productieve toekomst met Offringa Heftrucks BV - uw partner in succes in Friesland. Samen tillen we uw bedrijf naar nieuwe hoogte in Leeuwarden, Sneek, Drachten en nog veel meer plaatsen in deze prachtige provincie!