Mitsubishi heftrucks

Wie op zoek is naar betrouwbare en efficiënte heftrucks, hoeft niet verder te zoeken dan Mitsubishi heftrucks. Industriële, logistieke en agrarische experts over de hele wereld vertrouwen op Mitsubishi Forklift Trucks. Bij Offringa BV, een gerenommeerd bedrijf en officiële dealer van Mitsubishi Forklift Trucks in Nederland, hebben we een uitgebreid assortiment Mitsubishi diesel-, LPG- en elektrische heftrucks op voorraad, zowel nieuwe als occasions. Van lichte tot zeer zware lasten, binnen of buiten, vlak of ruw terrein; uw Mitsubishi heftruck vindt u hier te koop en te huur. 

 

Stel Mitsubishi heftruck samen   Bekijk onze voorraad

 

Ontwerp uw eigen Mitsubishi heftruck met de configurator

Iedere klus, project en/of werkomgeving stelt unieke eisen aan internetransportmiddelen. Daarom kunt u op onze website uw eigen Mitsubishi heftruck samenstellen in onze handige heftruckconfigurator. Kies de gewenste serie, waarbij u zich laat leiden door het liftvermogen en de aandrijving (diesel, LPG of elektrisch). Vervolgens kunt u kiezen uit een breed scala aan opties om de ideale Mitsubishi heftruck samen te stellen. U kiest vervolgens onder andere de mast- en hefhoogte, hydrauliek, bediening, vorken en voorzetapparatuur en extra opties zoals een comfortabele cabine met verlichting en bedieningsgemak. Op deze manier krijgt u een Mitsubishi heftruck op maat, perfect afgestemd op uw werkomgeving en taken.

 

Heftrucks-occasions met garantie en nieuw VA-certificaat

Naast ons aanbod van nieuwe heftrucks, bieden we ook diverse gebruikte heftrucks van Mitsubishi. Deze occasions zijn zorgvuldig geïnspecteerd en ondergaan grondige controles om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan onze hoge kwaliteitsnormen. Bovendien worden al onze gebruikte heftrucks geleverd met garantie en een nieuw VA-certificaat, zodat u met een gerust hart kunt vertrouwen op de kwaliteit en prestaties van uw aankoop.

 

Flexibele huuropties voor Mitsubishi heftrucks

Bij Offringa BV kunt u ook terecht wanneer u behoefte heeft aan een tijdelijke heftruck of een extra heftruck voor een specifiek project. De flexibele huuropties voor Mitsubishi heftrucks bewegen met uw bedrijf mee. Of u nu een heftruck nodig heeft voor een korte periode of een langere termijn, wij hebben de juiste oplossing voor u. Met onze verhuurservice kunt u de kracht van een Mitsubishi heftruck ervaren zonder een grote investering te hoeven doen.

 

Vertrouw op Offringa BV als uw officiële Mitsubishi dealer

Als officiële dealer van Mitsubishi Forklift Trucks staan wij garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze ervaren adviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw intralogistieke uitdagingen. Daarnaast bieden wij uitgebreide service en onderhoud, ondersteund door onze samenwerking met andere Mitsubishi partners door heel Nederland. U kunt erop vertrouwen dat uw heftruck altijd in topconditie blijft en minimale downtime heeft.

 

Bezoek onze vestigingen in Creil, Coevorden en Oosterwolde

We nodigen u van harte uit om onze vestigingen in Creil, Coevorden en Oosterwolde te bezoeken. Daar kunt u ons assortiment Mitsubishi heftrucks zelf ervaren en persoonlijk advies krijgen van onze experts. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van de perfecte Mitsubishi heftruck voor uw onderneming.

 

Mitsubishi heftrucks: gratis levering door heel Nederland

Offringa BV levert Mitsubishi heftrucks door heel Nederland, met gratis levering op uw locatie. Kies voor Offringa BV en ervaar de betrouwbaarheid en kwaliteit van Mitsubishi heftrucks. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. We kijken ernaar uit om u van dienst te zijn.