Vorkheftruck kopen?

Voor vele industriële, logistieke en agrarische professionals zijn Mitsubishi vorkheftrucks de standaard voor kwaliteit en prestatie. Deze betrouwbare vorkheftrucks vind je bij Offringa BV. Als officiële dealer van Mitsubishi Forklift Trucks bieden we een uitgebreid assortiment van nieuwe vorkheftrucks en betrouwbare occasions. Van lichte tot zeer zware lasten, voor binnen of buiten en voor ruw of vlak terrein; bij ons vindt u de ideale Mitsubishi heftruck die bijdraagt aan uw werkplezier en efficiëntie.

 

Stel Mitsubishi heftruck samen 

 

 

Configureer uw eigen Mitsubishi vorkheftruck

Elk project en elke werkomgeving stelt unieke eisen aan vorkheftrucks. Daarom hebben we onze handige vorkheftruckconfigurator ontworpen, waarmee u uw eigen Mitsubishi vorkheftruck kunt samenstellen. U kiest uw gewenste serie op basis van hefvermogen en aandrijving (diesel, LPG of elektrisch). Vervolgens personaliseert u de vorkheftruck met opties zoals mast- en hefhoogte, hydrauliek, bediening, vorken, voorzetapparatuur en extra comfortopties. Het resultaat? Een op maat gemaakte Mitsubishi vorkheftruck die naadloos aansluit op uw werkomgeving en taken.

 

Betrouwbare occasions met garantie

Naast ons aanbod van nieuwe heftrucks presenteren we diverse gebruikte Mitsubishi vorkheftrucks. Het gevarieerde aanbod aan diesel-, LPG- en elektrische vorkheftrucks biedt voor elk wat wils. Iedere occasion ondergaat grondige inspecties en voldoet aan strenge kwaliteitsnormen. Uiteraard helpen we u graag kiezen: vertel ons over uw situatie en wensen, en wij laten u de meest geschikte occasions zien. Bovendien bieden we zekerheid: wij voorzien al onze gebruikte vorkheftrucks van garantie en een nieuw VA-certificaat, waardoor u met vertrouwen kunt rekenen op de kwaliteit en duurzaamheid van uw aankoop.

 

Flexibele huuropties voor Mitsubishi vorkheftrucks

Behoefte aan een tijdelijke vorkheftruck of extra ondersteuning voor een specifiek project? Bij Offringa BV bieden we flexibele huuropties voor Mitsubishi vorkheftrucks. Of het nu gaat om een korte termijn of om langere projecten, wij hebben de juiste oplossing voor u. Met onze verhuurservice kunt u met een Mitsubishi vorkheftruck werken zonder een grote investering te hoeven doen. 

 

Topservice van uw Mitsubishi dealer

Als officiële Mitsubishi dealer staat Offringa BV garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze deskundige adviseurs staan klaar om u te begeleiden bij het maken van de juiste keuze. Met uitgebreide service- en onderhoudsopties, ondersteund door onze samenwerking met andere Mitsubishi partners in Nederland, zorgen wij ervoor dat uw vorkheftruck altijd in topconditie verkeert en minimale stilstandtijd heeft.

 

Bezoek onze vestigingen

Wij nodigen u van harte uit om een bezoek te brengen aan onze vestigingen in Creil, Coevorden en Oosterwolde. Hier kunt u ons assortiment Mitsubishi vorkheftrucks persoonlijk ervaren en deskundig advies ontvangen van onze experts. Wij zijn er om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van de perfecte Mitsubishi vorkheftruck voor uw onderneming.

 

Gratis levering door heel Nederland

We leveren de Mitsubishi vorkheftrucks gratis door heel Nederland. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Wij verheugen ons erop om u van dienst te zijn en uw intern transport naar een hoger niveau te tillen.